Saygılı Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Saygılı Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Anadolu Ajansı ( AA)'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

A+ A-

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceleyerek "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğraflara oy verdi.


Yaşam kategorisinde Muhammet Said'in "Muhammed bebeğin mutluluğu" fotoğrafına oy veren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, spor kategorisinde Elif Öztürk'ün "Stadlarda koronavirüs önlemleri", haber kategorisinde ise Özkan Bilgin'in "Van'da çığı felaketi" fotoğrafı için oy kullandı.


Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, her yıl olduğu gibi bu yılda AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldıklarını söyledi. AA'nın Türkiye'nin en önemli ajanslarından birisi olduğuna dikkati çeken Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, "Açıkçası önemli bir haber sigortası. Anadolu Ajansı iyiki var. Dünyanın her yerinden bizi bilgi sahibi yapıyor. Gerçekten mükemmel fotoğraflar vardı. Seçmekte zorlandık ama bizde seçimlerimizi yaptık. AA'nın başarılarının devamını diliyorum. Gerçekten Türkiye için önemli bir ajans ve iyiki var." diye konuştu.


Bu haber toplam 1111 defa okunmuştur